نمایش دادن همه 5 نتیجه

پچ پنل اشنایدر الکتریک

انواع پچ پنل اشنایدر الکتریک در چند دسته زیر تولید می شوند:

  • پچ پنل مسی 19-C
  • پچ پنل فیبرنوری 19-C
  • پچ پنل فیبر نوری 19-HD
  • پنل های رابط مخابراتی
  • پنل های رابط برق
پچ پنل های شبکه اشنایدر از تجهیزات پسیو شبکه محسوب می شود، برای مدیریت کابل شبکه به کار می‌رود و مابین دستگاه‌های اصلی شبکه و کابل‌های شبکه قرار می‌گیرد. دستگاه‌هایی از قبیل هاب، روتر و… به جای اتصال مستقیم به کابل‌ شبکه، ابتدا به پچ‌پنل وصل می‌شوند و سپس به واسطه‌ی پچ‌پنل، پورت‌های خود را در اختیار شما می‌گذارند. استفاده از پچ‌پنل باعث عملیات کابل‌کشی ساده‌تر می شود. امکان لیبل‌زنی برای هر پورت در پچ‌پنل‌ها، امکان پیدا‌کردن و آدرس‌دهی آن‌ها را ساده‌تر می‌کند. پچ پنل ها، عمدتاً درون رک ایستاده و یا رک دیواری استفاده می شود. پچ پنل های اشنایدر بر اساس تعداد کابل شبکه‌ای که در آنها جای می‌گیرد به دو گروه پچ پنل 24 پورت و پچ پنل 48 پورت تقسیم می‌شوند. برای بهینه سازی و عملکرد هرچه بهتر شبکه پچ پنل اشنایدر باید با کابل شبکه اشنایدر و کیستون شبکه اشنایدر خود هماهنگ و سازگار باشند. در غیر اینصورت موجب اتلاف در منابع شبکه می شود.

سیم و کابل

روه صنایع افق البرز در سال 1372 در شهرک صنعتی لیاء قزوین شروع به فعالیت نمود؛ و هم اکنون در زمینه توليد انواع سیم و کابل های مسی و آلومینیومی فشار ضعيف و فشار متوسط مورد استفاده در صنايع توليد و توزيع برق، ساختمان سازي، نفت گاز پتروشيمي، خودروسازي، حمل و نقل و غيره فعالیت می کند. افق البرز در سال 1383 با نصب و راه اندازی ماشین آلات مدرن جهت تولید کابل های فشارمتوسط و فشار قوی به تکمیل سبد محصولات خود پرداخته و در سال 1386 ظرفیت تولید سالانه خود را به 30،000 تن افزایش داد.

کلید اتوماتیک هوایی

در برخی از شبکه های توزیع باید به محض برگشت جریان (ولتاژ) یا کاهش بیش از اندازه آن، مدار به صورت اتوماتیک قطع و پیغام‌های لازم ارسال شود. اما گاهی در برخی موارد ورود خودکار یا دستی دیزل ژنراتور یا ترانسفورماتور در شبکه توزیع برای تداوم کار شبکه و یا انجام تعمیرات دوره ای شبکه اجتناب ناپذیر است که در این موارد فقط می‌توان از کلید اتوماتیک استفاده کرد. یکی از انواع این کلیدهای اتوماتیک، کلید اتوماتیک هوایی است که در ادامه در مورد انواع و کاربردهای آن صحبت خواهیم کرد.

کلیدهای اتوماتیک MCCB

کلیدهای اتوماتیک یا MCCB مخفف عبارت (Molded Case Circuit Breaker)، از نوع کلیدهای با فشار ضعیف هستند و وظیفه قطع و وصل مدار الکتریکی را برعهده دارند. در ابتدا کلیدهایی که تولید شدند ابعاد بزرگ‌تری داشتند و به دلیل کوچک شدن سایز و اندازه، اکنون به آن‌ها کلیدهای اتوماتیک کامپکت گفته می‌شود و در مواقعی استفاده می شود که جریان از حد مجاز کلید مینیاتوری بیشتر باشد. در برخی شبکه‌های توزیع لازم است به محض برگشت جریان یا افت زیاد از حد ولتاژ، مدار به شکل خودکار قطع شود و آلارم‌های لازم ایجاد شوند، در این موارد، می‌توان از کلیدهای اتوماتیک کامپکت استفاده کرد. علاوه بر این در بعضی موارد، ورود اتوماتیک یا دستی ژنراتور اضطراری یا ترانسفورماتور در شبکه توزیع برای ادامه کار شبکه و یا تعمیر آن امکان پذیر نیست و در این شرایط تنها می‌توان از کلیدهای اتوماتیک کامپکت استفاده کرد. همچنین کلیدهای اتوماتیک کامپکت با استفاده از رله‌های تعبیه شده در داخل کلید، می‌تواند حفاظت اتصال به زمین، حفاظت موتوری و حفاظت ژنراتوری را تأمین کند. کلیدهای اتوماتیک کمپکت نوآرک، تحت استاندارد IEC/EN60947-2 تولید می شود.

مقره فشار متوسط تابلویی

شرکت جبال الکتریک با برند (JEC) تولید کننده انواع مقره و باسبار ساپورت در سال 1384 با هدف ارائه خدمت و تأمین نیاز صنعت برق در بخش مقره های فشار ضعیف و متوسط تأسیس گردید و با در اختیار داشتن ماشین آلات ، کادر فنی آموزش دیده و همچنین سیستم کنترل کیفیت قادر است تا محصولات خود را با بهترین کیفیت تولید و عرضه نماید .